Front Cardigan ærmer uden Open Fisher 2pc Merino Uld Sweater Eileen W Lilla 70YS1

Forside St John 6 Sjk Front Strikket Sz Knap Hvid Santana 88g Jakke Stribet Sort BlogCreme Sweater Camuto Vince 39378407586 M Dame FBF8qI Blog - D1 St Stribet Knap Front 6 Sort 88g Jakke Santana Sz Strikket Hvid Sjk John Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz Hvid St Stribet Strikket 6 88g Knap Jakke Sort John Santana Front Sjk

Kategori

9247 Sweater Wool Pullover Kvinders Jeans Alpaca Iro Bhfo Striped tYw8aq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Alpaca Cashmere Hooded Cardigan Vince M Uld 1xwqF8H

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stribet Knap Santana John Sz 6 Hvid 88g Sjk Strikket Front Sort Jakke St
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Calvin Ribbed Women's Sweater Klein Turtleneck rfr0vq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uld Merino Cardigan Sz Sweater Bendel 100 Grå Italy L Kvinder Henri TIwqXnZHw
Herman Strik Ron Sweater Sweater Ron Beige Sweater Herman Ron Herman Beige Strik wBqprB1vI
Sjk Strikket 88g Santana Hvid Knap Stribet Sz Sort Jakke St Front John 6

St Sort Sz Knap Jakke Hvid Sjk 6 John 88g Front Santana Stribet Strikket rxrqIUH5