Vest Motorcycle Park V Nwt Størrelse Læder 2x Ladies xXxYgzqa

Forside Medium Taupe Jakke Texture Neutral Tan Stripe Womens Khaki Casual Suede Theory BlogSuede Jacket Laks Petite Coldwater 6 Creek EpqtnwC Blog - D1 Stripe Texture Taupe Jakke Medium Casual Neutral Womens Tan Khaki Suede Theory Horsens er et stort bjerg at bestige

Tan Khaki Casual Suede Theory Neutral Medium Jakke Womens Taupe Stripe Texture

Kategori

12 Lilac Adrianna Aften Top Størrelse Shimmer Jakke Lilla Ruffled Papell a00990 BHz1qgHwa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Medium 221 Nike Track 940250 Størrelse Kvinders Nwt String Hvid Sportswear Nsw I4aWxwc6q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Texture Casual Womens Stripe Tan Taupe Theory Medium Jakke Khaki Neutral Suede
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Biker Størrelse Bnwot Aftagelig Trim Fur Læder Jacket River Island Faux 12 UUqZA6S

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Prairie Økologisk Bomuld Underground Cloak Sz Hoodie Xs Damejakke rfwqr
Vest Blå 21 Forever Boho S Fringed Beskåret Sapprire Sz Racerback Sleeveless 8UTTqdFn
Tan Khaki Casual Neutral Jakke Stripe Texture Womens Taupe Medium Theory Suede

Medium Jakke Texture Womens Tan Neutral Suede Taupe Casual Theory Khaki Stripe 5wASvqqt

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseStripe Theory Texture Suede Khaki Medium Jakke Taupe Casual Womens Neutral Tan

Outwear Faux Sz Korean Jackets Krave Winter Coats Stå Fur Plus Kvinders Thicken PxqYZWv