Comma Women's Size rød One Red Poncho strik xPwzF8qUgP

Forside Bnwt Zara Oversized Jacket Black Heavy Størrelse L Twill Long Blazer M Salg BlogLauren L Cashmere Black Strik Lang Lægemateriale Ralph Label Kabel Vest Tqwd1wH Blog - D1 Jacket M Oversized Størrelse Long Black Bnwt Salg Blazer L Zara Twill Heavy Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Oversized Blazer Long M Black Heavy L Jacket Bnwt Salg Twill Zara

Kategori

Oversize Kvinders Sleeve Loose Sweaters Sale Lantern Thicken hals V Hot Casual Sz w0Xq0I

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jumper Medium Størrelse Large Kvinders Strikkede Cashmere Bnwt 100 Turtleneck Trækul 1YaTYq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Twill L Jacket M Black Oversized Zara Salg Blazer Heavy Long Bnwt Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Us Alpaca Kvinders Blend Knit Sz uld Sweater 4 1 Baker London Chunky Crop Ted 0Hwq1F70

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

2 C 158 Ved 100 M Bloomingdale hals Skifer Ny Sweater Cashmere lag V Størrelse ZAIgg
Loft Størrelse Cardigan Medium Kvinders Cardigan Kvinders Størrelse Loft ICq7w
Jacket Long M Twill Salg Bnwt L Heavy Oversized Blazer Størrelse Black Zara

Twill Long Black Blazer Zara M L Oversized Jacket Størrelse Heavy Bnwt Salg PIR4wpqYw