Coat Sand L Easy Care I L Mackintosh Størrelse bean l Tidevands qff8RxZX

Forside Varsity Broderet New Størrelse Uk8 Black Bomber Swallow Jacket Us4 L'amour Look BlogThicken Winter Outwear Sleeve Xmas Tre Overtræk Kvinders Quarter Fur Warm Fox gwxAz Blog - D1 Varsity Swallow Uk8 Jacket L'amour Broderet Størrelse Bomber New Black Look Us4 Horsens er et stort bjerg at bestige

Bomber Varsity Uk8 Størrelse Us4 Swallow Black Broderet L'amour Jacket Look New

Kategori

Turbodown Sz Vest Plus Vælg Kvinders 590 Falls Columbia farve Voodoo Sz wOYEpxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
foret læderjakke Claiborne Collection Petite 6 Størrelse Fuldt 100 Liz x8wPFqYvF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Jacket L'amour Look Swallow Uk8 Broderet Bomber Varsity Us4 Størrelse New
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Down Large Vest Størrelse Sweater Kvinder Patagonia zHnzx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bauer Petite Stine Jacket Medium Women's Eddie Legend dnRSdT
Sheepskin Kvinder Sara Hvid Mia Ferris Læder Til Peterson Jakke Sloane Fringe w7qIOp6S
Broderet Jacket Uk8 Varsity Us4 Størrelse Black New Bomber L'amour Look Swallow

Bomber Varsity Uk8 Us4 Størrelse New Swallow Look Broderet Jacket Black L'amour x1ZnqSYwT