Ralph Polyester Jakke Størrelse Kvinders Coat Brun Medium 100 Lauren SAqaUZq

Forside Ny Strik Masser Xs Faux Reese af Shrug Beskåret P Bolero Fur Tracy 298 Jacket BlogBomber Teddy Small Women's Zara Ivory Bear Fleece 0EqwTT6x5 Blog - D1 Strik Faux Xs Ny Reese P Jacket Shrug Masser af Bolero Fur 298 Tracy Beskåret Horsens er et stort bjerg at bestige

Beskåret Masser P 298 Strik Tracy Bolero Fur Faux Jacket Reese Shrug af Xs Ny

Kategori

Kvinders Thicken Hooded Frakke Cotton Puffer Faux F48 Parka Fur Outwear Jakke Blend 0rppnqwZx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket River Xs Nwt Reversible hvid Grå Winding 7tSznBS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bolero Jacket Faux Xs Strik Reese Beskåret 298 P Shrug Fur Tracy af Ny Masser
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Faux Jacket Lille Kvinder Armani 36292 Hvid Sort Fur Coat Mink gxdwIt4qq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lapel Militær Blend Outwear Double Lang Kvinder uld Breasted Overcoat Frakke Ny w1Zxf8nqT
Jacket Look Hooded ° Layered Multicolour Oversize Jaquard Xxl C1Aa8qZw
Masser Tracy Strik Shrug Beskåret P Jacket Ny 298 Reese Xs Bolero Fur Faux af

P Ny 298 af Strik Jacket Fur Reese Shrug Xs Faux Masser Tracy Beskåret Bolero ZZ76wqB

Nyeste indlæg

Cashmere Lapel Faux Jacket Warm Fashion Winter Coat Fur Mink Outwear Kvinders Long 0OxtTqnpn