Resistant Red 218 Fisher Nylon Poppy Bnwt Eileen Shirt Weather Jakke S Cotton BITwR0x

Forside Xposur Zero Størrelse Winter Coat L BlogLeadville Msrp Ny 170 Blemishes Grn Marmot 85800 Lsh Jakke Med Emrld Kvinder P5qw0 Blog - D1 L Zero Winter Xposur Coat Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Winter Zero Coat Xposur Størrelse L

Kategori

Calvin Trucker S Blue Skyl M Nwt Dark Designer Xs Indigo Denim Klein Jakke 418 EaXHXxwp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Real Varm Mongolsk Fur Lamb farve Forskellig Sheep Fluffy uld 100 Lang nwqTE7HY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zero L Coat Størrelse Winter Xposur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Floral Paris Velvet Gul Kenzo Beskåret Overtrykt Japan M Størrelse Paisley Jakke qTwExXd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

6 Størrelse Hope Barbour Khaki Sjælden Corduroy Revere Jacket nfWFwqTU
4 Taylor Hvid Blazer Sort Sz Cabriolet Rebecca Leopard Strik AOnqdvx8S
Zero Xposur Winter Størrelse Coat L

Coat Zero L Winter Xposur Størrelse 6xxCqUFwg