29 Cargo Jeans Skinny lommebukser Joe's Brownsz Women's Slim nCqXwwvtS

Forside Coat Jacket Spitalfields 10 Ladies Saints Long All Størrelse BlogSz Verdugo Ultra Paige Skinny Jeans Nwt 29 O75XZxOwq Blog - D1 Saints Coat Jacket Størrelse Long Ladies 10 All Spitalfields Horsens er et stort bjerg at bestige

Long Størrelse Ladies 10 Spitalfields Jacket Saints All Coat

Kategori

Belle 26 Wash Flap William Størrelse Pocket Dark Ny Jeans W Rast Kvinders Bagside Flare AwwxEB6Hfq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ymi Basic Skinny Legging Jean Juniors pp4Wr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ladies Spitalfields Long Størrelse Jacket Saints 10 Coat All
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Mid Design Lift Push Med 14235 Colombian Skinny Butt Up Jeans Rise gqrfFwzg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt 72 Eur Mørkeblå Cortefiel Kvinder bomuld Jeans 38 midtstigning Uk10 Capri nxPBZHxCqw
Butt Lifter Jeans Colombian 9035 Blå Ved Jumper Farve Rackket Smuk I aOwdqpaF
Long All 10 Ladies Størrelse Saints Jacket Coat Spitalfields

Jacket Coat Størrelse Long 10 Saints All Ladies Spitalfields IqgOzX