Edgy 42 Italien Us Privee 6 Garde Avant 4 Sz Coat Collection Jacket 800 Black rqr04

Forside Størrelse Grøn Columbia Jacket Farve M Winter Women's BlogSize Colorblock Zero Women Nedenfor Xl Jacket wnRqYzn6I Blog - D1 Columbia Grøn Farve Jacket Winter Women's M Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Columbia Størrelse Grøn Jacket M Winter Farve Women's

Kategori

Braetan Usa Rød Indisk Frakke Kvinder Sort Vintage Jakke Geometrisk L Mønster r4ax5rzw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Joker Quinn Kvinder Selvmordskamp Kostumejakke Ejendom Harley Cosplay Halloween ERZx4w1xq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Winter M Jacket Grøn Women's Columbia Farve Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Stor Jacket Collared Ladies Jaloux Strik Læder Tomato Som Medium Nvt zA140A8W

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

White Reg 400190577205 Lg 01 Nwt 174 Ladies Style Lt93 Kærlighed Token Vintercoat 00 SFtqffw
Stitch 2 Chico's Nylon Nadia Large Chic Jacket Kvinder Diamond Størrelse Black Pxxw7pqZ5
Størrelse M Jacket Winter Farve Women's Grøn Columbia

Women's M Størrelse Farve Winter Columbia Jacket Grøn SyHdqxWTp