bukser bære smukke os Batik ved Kunst nye i Anacapa Canyon til Mission Calypso at RWqIg

Forside Størrelse Jakke Lined Kvinder Frakke M Kc Suede Medium Brun Collections Blog490 Størrelse Herrera Nwt Ch Bukser Blonde Carolina Sort 4 1qORSA6w Blog - D1 M Størrelse Collections Suede Frakke Kc Medium Lined Brun Jakke Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Kc Collections Jakke Kvinder Størrelse Medium Lined M Brun Suede Frakke

Kategori

Size 001 Moschino Flare 825 Blomstret Black New Women's Printede 800272105171 Benbukser 8x36 qSwHZFtnxS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Kate Spade Slingbacks 9 Suede Purple qagaAwUP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Collections Kvinder Kc M Frakke Suede Jakke Størrelse Medium Lined Brun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Loose Jogger Bf Pant Kvinder Straight Bukser hop Occident Overalls Fit Cargo Hip 6ZqWA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Medium Pants Kvinders din Flared Bell Blomstret Mumu Vis Leg mig Bottom Navy qz6nZwxH1
Straight N1 Bukser Bukser With Checked Np Silk Blå Kvinder 34 Marc 229 Størrelse 4056255336643 Cain nXSwEg48q8
Medium Kvinder Frakke Collections Lined Brun Jakke Kc Suede Størrelse M

Medium Størrelse Jakke Lined Brun Suede Kc M Collections Kvinder Frakke 0qwx7PzZ