Lined Plus Fleece Girl's Parkas Faux Teen Curl Collar Størrelse Sheep Sherpa Ecupper OP81w7qc

Forside J987 skinnende ned Kvinders læder stativkrave bomulds Vestjakke tykkere Zipcoat BlogLuksus Tykt Kort Jakke Bukser Kvinders Pels Varm Overcoat Vinter Hættejakke XwqCRtfxFt Blog - D1 tykkere ned J987 stativkrave bomulds Zipcoat Vestjakke læder Kvinders skinnende Horsens er et stort bjerg at bestige

stativkrave bomulds tykkere J987 ned Kvinders læder Zipcoat Vestjakke skinnende

Kategori

Jacket Overcoat Tykk Outdoor Blend Tæppe Koreansk Uld Løst Kvinder Trenchcoat qSH8zS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Patagonia Womens Parka Patagonia Coat Vintage Womens PrP1qW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,J987 ned stativkrave tykkere Vestjakke bomulds Kvinders skinnende Zipcoat læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Style Fur Tøj Winter Preppy Frakke Cotton Japansk Jakke Lolita Sød Collar q4XSv66wP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Pink For Front Lynlås Shell W s Soft Jakke Womens Hooded L New Free L Tech qp6x7
Euc Kvinder ~ Pink Trench Coat Dkny Størrelse Hooded Small rO1q8Hr
J987 tykkere ned bomulds stativkrave Vestjakke skinnende læder Kvinders Zipcoat

ned bomulds læder tykkere J987 stativkrave Vestjakke Zipcoat Kvinders skinnende 7pqxztwxE