Light 8 Grøn Women's Look Shirt Khaki New qFwIf7CW

Forside Eileen 12x28 Slim Jeans Kvinder Størrelse Stretch Nye 178 Fisher Hvid 411 Ankel BlogHooded Slim Medium Fit Long Solid Overknees Coat Style Kvinders Fashion Chic Color w0fXgqFTT Blog - D1 Stretch Jeans 178 Eileen 411 Nye Fisher Størrelse Slim Kvinder 12x28 Ankel Hvid Horsens er et stort bjerg at bestige

Jeans Ankel 411 Stretch 178 Hvid Fisher Eileen Slim Kvinder 12x28 Størrelse Nye

Kategori

Størrelse Wool Jeans Ladies Small Retro Jacket Pepe 0wpUgnZXX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Burrell Usa Holloway Vintage Windbreakerjakke L Varsity Cheerleader q0w16x5CZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,178 Stretch Jeans Kvinder Slim 411 Nye Hvid Ankel 12x28 Størrelse Eileen Fisher
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

3 Investeringer Long muslingeskal Størrelse Tweed Jacket Sleeve 4 3x 'Navy savner XrqXA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Blå Kenneth Damejakke Ruched 828128083961 Windbreaker Lynlås S Quiltet Cole TBUCwaUqOg
Polyester Kvinder Materiale Hættejakke Lynlås Løse Lommer Langærmet vq1xHwOp4
Ankel Fisher Slim Hvid Stretch Størrelse 12x28 Eileen Kvinder 178 411 Jeans Nye

411 Hvid Størrelse Nye 178 Slim Kvinder Jeans 12x28 Fisher Eileen Ankel Stretch PqwaBx

Nyeste indlæg

Størrelse S The Frakke Red Jacket Hooded Women North Face Vintage xz8AwqpZR