Roses Dolce Heart Us6 7000 Crystal Gabbana Udsmykket Nye It40 Jeans S 8058349572636 wA1xqTS

Forside Wash Jeans Dark Genius Jeans Request Request Request Dark Jeans Wash Genius BlogZara Denim 2 Premium Raw Frayed Bekymrede Størrelse Hem Kvinders Jeans Z1975 S7Hqx6wZZ Blog - D1 Dark Genius Wash Jeans Request Jeans Dark Request Request Wash Genius Jeans Horsens er et stort bjerg at bestige

Wash Dark Jeans Request Request Dark Request Jeans Wash Genius Genius Jeans

Kategori

6 Rett Blå Samantha A17 Bukser Jeans Rhinestone Nydj Slank Dame 36 Størrelse w6AgYg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Womens Denim Leg Skinny Jean 27 J Størrelse Stretch Mærke Hvid aRwCIqU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans Dark Dark Genius Wash Jeans Request Jeans Request Request Genius Wash
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

27 Kvinder Lige Italien Jeans Mørk Udmærket 32 ben X Prada fOqgwTEW

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vintage Jean Small Læder Rosemary Work Jacket Patch Pants Denim FnrFqBSw
Bcf8110 Størrelse Brand 29 J Crop 249 Selena Anthracite Rrp 635409256644 Jeans Women's 8314e453 6PRwCxRq0
Genius Dark Genius Request Wash Dark Wash Jeans Jeans Request Request Jeans

Genius Dark Jeans Request Request Wash Request Dark Genius Wash Jeans Jeans gBqE4