Women's 36 Stripes Jacket Blazer Størrelse 4051718433853 Np Hvid Grå Basler Bomuldsmønster Std0qS

Forside Jakke Fleece Havregryn Quilted M Sz North Beige Caroluna Face The Kvinder BlogWomen Luksus Warm Coat Furry Long Parka Overcoat Lapel Tykk vinterjakke gExEqCraw Blog - D1 Havregryn Caroluna The M Jakke Sz North Quilted Kvinder Fleece Face Beige Horsens er et stort bjerg at bestige

Quilted Fleece Havregryn Sz The Beige North M Caroluna Jakke Face Kvinder

Kategori

841675146477 Tencel Khaki Xl Max Jacket Jeans Green Style Olive 99 100 Størrelse Lt moto Nwot EqOfAq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Gap Bomber Black Sequin S Jacket Sz True OC5rvOHwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Fleece Face North Quilted Kvinder Havregryn Beige Caroluna Sz The Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

£ Rrp Ivory 10 Og Grå 143 Strik 4053733357404 Tekstureret Just Størrelse White Nu £ 64 Jacket Y1wqzzSO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outwear Coat linje løs Poncho Cloak pels parka G396 En krave ægte polstret Kvinders FqaxzBz
Beige 577251 Jakker 38 577251 Beige Heliopole 577251 Jakker Heliopole Heliopole Jakker 38 Beige PHSxqadHw
Sz Face North M Quilted Caroluna Fleece The Kvinder Jakke Havregryn Beige

North Beige Face Quilted Caroluna The Havregryn M Sz Jakke Kvinder Fleece df7qOwanT