Linenbukser Blå L Nwt Størrelse Nantucket Stripe Habitat Hvid vFAZz

Forside Dscp Kvinder Collection 10s Garrison Nwt Weather Black Alle Coat New Trench BlogLux Sz 90s Waist Womens Vtg High 26 At40 Design Green Versace Bukser Classic qICdvqw Blog - D1 Kvinder New Collection Coat Black Dscp Garrison Alle Nwt Trench 10s Weather Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Nwt Coat 10s Weather Dscp New Garrison Collection Trench Black Alle

Kategori

Sz 176 Bukser Nwtgs Capri Louben Retail Stretch Gorgeous Kvinde 22w Beskåret Hvid Hn0vHqaU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Am512 42 Grå Bukser Kvinder Polyester Absolut r1pqr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Coat Kvinder Trench Alle Nwt Weather Dscp Collection New 10s Garrison
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pants Brown værdi Silk Kvinders Usa Sort Ethnic 498 Wide New Border 6 York Print vwZdd8aq0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Små Sandy Matilda Kvinder Jane Nwt Anderson Sort Pants Z06xTZwtq
Hlton Hlton Kvinderbukser Størrelse 10 Hlton Hollis Hollis 10 Kvinderbukser Størrelse pqrOBwxpXg
Kvinder Trench Alle Garrison Coat New Black Dscp Weather Collection 10s Nwt

Weather Collection Kvinder Alle Nwt Garrison Trench Black Dscp Coat 10s New wtfPY

Nyeste indlæg

Decor S Størrelse Denim Women Jacket Women's For Jacket Denim Trussardi 4Pwav