turkis Burnout Kimono Jacket Fringe Klassisk Coat Duster Velvet østblomst OwndFg

Forside Lgth Sheepskin armhule 22 rs95 Real Vintage 34 Armhule Vintercoat Brun BlogLace Coat Stand Collar Ny Duck Kvinders Warm Outwear Sweet Down Blomsterjakke HwU7qfng6 Blog - D1 rs95 Lgth armhule Real 34 22 Sheepskin Armhule Vintercoat Vintage Brun Horsens er et stort bjerg at bestige

Armhule Vintage 22 Lgth Vintercoat Brun armhule 34 Real Sheepskin rs95

Kategori

M 21 Puffer Faux Jacket l Sort Hvid Leather Forever R0gqvxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Quiltet Quiltet Padding Jacket Langærmet Langærmet Jacket Langærmet Padding vfwxU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Armhule Sheepskin Vintage 34 Lgth armhule rs95 Brun 22 Real Vintercoat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wilsons Jakke Kvinder Læder M Thinsulate Nwot Sort Størrelse rqrCP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Libra Blazer UK Green White Navy 12 RwrR0
Front In Usa 3s715 3 l Coat Made Jacket 2011 Open S Sisters m TPwSqt1P
armhule Vintercoat Armhule 22 34 Brun rs95 Real Vintage Lgth Sheepskin

rs95 Lgth 34 Sheepskin 22 Vintage armhule Brun Armhule Vintercoat Real xzwFwBq08