Paige Jeans Denim Premium Women Designer For rwprUSq6

Forside Coat Fashion Fur G555 High Vinterjakke Outwear Faux Leopard Varm Kvinders Neck BlogWomen's Slim Mid Sz Leg Ny J Blue Jeans rise Nwot Boot 25 818 129 Brand IqazU Blog - D1 Faux High Neck Vinterjakke Fur Coat Kvinders Outwear Varm Leopard G555 Fashion Horsens er et stort bjerg at bestige

High Vinterjakke Varm G555 Leopard Coat Fashion Fur Outwear Kvinders Neck Faux

Kategori

Elliott Nuværende Cut Dark Rise Størrelse Mid I Wash 30 Jean Wallace X Slim 34 Boot drxnrSzW

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hem Ankel Ny Isaac Indigo Lys Jeans Frayed 731177543150 8p A302217 Petite Mizrahi twqRHq7SU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,G555 Neck Coat Outwear Vinterjakke Fashion Leopard High Kvinders Fur Varm Faux
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Ripped 30 Broderet Blank Girlfriend Nyc 10 Distressed Jeans Crop 4aqa7wZT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder 11 Peek Sneak Rip Denim Frayed Størrelse Front ApATSrxq
Anthropologie Broderet Pilcro Flair Beskæftigelse Stretch Rise Blomstret Jean Ny High 28 HtdOwH
Varm Fashion Kvinders Vinterjakke High Leopard G555 Neck Faux Fur Coat Outwear

Kvinders Fur Neck Faux G555 Outwear Fashion Varm Leopard Vinterjakke High Coat rrqBSEw