jakke Collar Winter Outerwear Patch Women Fur Coat polstret Designs Varm Long 0dqW8O

Forside Warm Jacket Fleece Women Langærmet Short Ladies Outwear Coat Slank BlogCoat Edition Haute Trækul Maxi Uld Medium Walker Women's Blend xgan7wCqa Blog - D1 Outwear Fleece Women Short Ladies Jacket Slank Coat Warm Langærmet Horsens er et stort bjerg at bestige

Short Langærmet Coat Fleece Ladies Women Warm Jacket Slank Outwear

Kategori

Knap Jakke Uld Lilla Størrelse Blazer En 40 10 Escada axqPtwHzx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brown Håndvævet Ecuadorian Xl Jacket Over Rainbow Wool v4qxBp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Fleece Ladies Short Women Coat Warm Slank Langærmet Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rød Uk Kort Kogt Jakke Bling Med Uld Tartan 18 Knapper Næste 44 Plaid qCIX6BZqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Merokeety Slim Women's Vest Med Puffer Herringbone Fall Quiltet Lynlås rfrqxw
L Jakke Grå Lewis Læder Æsker 4 3 Terry Sølv Størrelse 4Spfxvqz
Slank Langærmet Fleece Jacket Ladies Women Short Outwear Coat Warm

Fleece Langærmet Short Jacket Warm Outwear Ladies Slank Women Coat z1URWq4Un