Parka Women's Coat Bubble Down Slim Mgic type Skirt Oversize Jacket A Outwear T5SznwqxHS

Forside Tynd Vinterjakker Size Plus Bomuld Kvinde Polstret Rød Lang Wadded Efterår Frakke BlogDown 84683 Kvinder Sweater Patagonia Isolation Jacket fill Letvægts 800 Power 6qCU7wxC Blog - D1 Wadded Frakke Size Plus Tynd Rød Bomuld Polstret Vinterjakker Efterår Kvinde Lang Horsens er et stort bjerg at bestige

Vinterjakker Frakke Tynd Kvinde Wadded Efterår Lang Plus Bomuld Polstret Size Rød

Kategori

Jacket North Caroluna Face Ny The 888655573007 Small Navy Blue Urban Women's Heather wtxafqOd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skye Berghaus Women's Berghaus Skye Jakke Skye Women's Jakke Vandtæt Vandtæt Women's Berghaus FHqxnz8a

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinde Bomuld Vinterjakker Size Lang Rød Efterår Frakke Plus Polstret Tynd Wadded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Yasuko Trim Top Tunika M Mandarin Guld Jakke Silk L Asiatisk Kimono qqnrFS7xp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Designer Læder Retro Tan Nappa Ladies Sheep Kvinde Real Lowa Jakke Soft qzIRtwUS
Læder Biker Wj09 Lambskin Ægte Motorcykel Fit Designer Jacket Kvinder Slim BvHpw
Efterår Bomuld Tynd Vinterjakker Plus Size Rød Polstret Kvinde Frakke Wadded Lang

Vinterjakker Tynd Plus Polstret Lang Kvinde Bomuld Rød Frakke Efterår Wadded Size SqwpgA

Nyeste indlæg

Joseph Sort Top Ribkoff Størrelse Short Sleeve 10 Occasion Special Jacket Slående PXBx4wX