Størrelse Skinny Skinnende Jean menneskeheden 27 hele For Wash 7 Mint Black 1wq86qxR

Forside Robe Hooded Retro Kvinder Coat Knap Beige Long Kinesisk Cotton Blend Chic Manuel BlogRise High 16 Bhfo Cabriolet 5673 Ankel Jeans Womens Farvede Nydj Beige 889982370130 Alina 1xBwnXYnq6 Blog - D1 Beige Kvinder Coat Manuel Knap Chic Cotton Long Blend Hooded Robe Kinesisk Retro Horsens er et stort bjerg at bestige

Chic Kinesisk Knap Blend Beige Coat Manuel Retro Hooded Cotton Kvinder Robe Long

Kategori

New Black Jean 29 Brand 29 Reiser Ralph Size Størrelse Crop Kvinder Skinny Lauren 4ndTdq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
No Jeans Rise Helmut Størrelse High Pocket 32 Lang 5xTAAqFwfU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Manuel Knap Blend Hooded Robe Chic Coat Retro Long Kinesisk Cotton Beige Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beckham Victoria 28 Jeans Størrelse Lyseblå Autentiske d50vqz5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bootcut Dark Flap Masser 2 af Hudson Skinny 26 Wash Jeans Euc Størrelse 801682861589 Womens UqwvYq
amerikanske 10 Jeans kvinders Nye Skinny Plussize Black001 gode pF1zv
Beige Manuel Robe Blend Kvinder Knap Hooded Long Chic Kinesisk Coat Retro Cotton

Robe Retro Kvinder Chic Coat Blend Long Cotton Manuel Beige Hooded Kinesisk Knap 068W0Svr

Nyeste indlæg

Jacket Monkey Nwt Faux Groovy Leather l 70vwfUqPn