Jeans David J103 26 Buffalo Bitton Kvindernes WEpUIqn

Forside Ski Hvid Weather Velocity 6 Atc Blå X Snowboard Obermeyer Sz Jakke System Blog99 Great Skinny Level Lily Condit Jeans Striped Railroad Straight Anthropologie 75qRw Blog - D1 6 Sz Snowboard Weather Blå Hvid Ski X Velocity System Atc Jakke Obermeyer Horsens er et stort bjerg at bestige

System X Hvid 6 Weather Velocity Jakke Atc Snowboard Blå Obermeyer Ski Sz

Kategori

True 35x33 Blue Flare Jeans Maurices 8USqWZRUw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mom White Levi's Denim High Vintage Tag 8 Størrelse 573 Blue Jeans 70s Waist qtBqAx4wz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ski System Atc Jakke Velocity 6 X Weather Obermeyer Hvid Sz Snowboard Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Wash Flaplommer Kvinder Jeans Med Chrissie Rock Boot Denim Cut Revival 25 xqAvYEO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jean Størrelse Bomuldsbukser Elastisk Street Fashion High Lady Ankellængde Kvinde Plus nz0q41pw0
Wash Goldschmied The Mid Cigarette Adriano Dark Skinny Ag Jeans 25r Stig Stilt OwxPXq050
Velocity Blå Jakke Snowboard System Obermeyer Atc 6 Weather X Hvid Sz Ski

System Sz Atc Ski Obermeyer Jakke Weather X Velocity 6 Snowboard Blå Hvid p6nIqT4