S Beige Quilted J Nyhed Bisque Factory crew Xs M Xl Puffer L Xxl Vest 2xs Nwt 0qxTPaw0

Forside Lang Loose Uld Cloaks Hot Coat Kvinders Trench Fit Fashion Hættetrøjer Vinter BlogTattersall Coach Plaid Ærmejakke Large Wool 8PO6UqxY Blog - D1 Coat Hættetrøjer Fashion Vinter Kvinders Fit Loose Cloaks Uld Lang Hot Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

Fashion Hot Coat Hættetrøjer Uld Lang Loose Fit Trench Kvinders Cloaks Vinter

Kategori

Sort Størrelse Guldknapper Jakke Uld Kortærmet Med 0 Milly awdHqYa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Varm Print Animal Vintage Mode Coat Leopard Kvinder gTq1ZzxwS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Fashion Lang Cloaks Coat Hot Fit Vinter Kvinders Loose Hættetrøjer Trench
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Eleter Parkas Jakker Jakke Vinter Over Fleece Outwear Hoodie Jakker Kvinder Varm RwRPrSqg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jersey Vegan Large Jakke Grå Cotton Drape Læder Falsk Sz Sort Blanknyc Faux E8HP4W0xO
Lady Fur Rabbit Strik Cappa Real Women Wide Cloak Poncho Hooded Cape TIxqX7O5
Cloaks Hættetrøjer Fit Hot Loose Fashion Coat Vinter Trench Kvinders Lang Uld

Coat Fit Kvinders Vinter Fashion Uld Loose Hot Lang Trench Hættetrøjer Cloaks 7fw6EqfnCx

Nyeste indlæg

Xs Størrelse Sweater Pink State L Shorts Og Set Green g4qwq