Rare Tweed Med 2147 nwt Zara Trims 801 Ss18 xs Ecru Jakke awYraxIqT

Forside Jacket Charcoal Fleece Reebok Hooded Ny 'Active Polar 4 Boys BlogWilsons Brown Closure Sherpa Large Fleece Suede Vest Tan Toggle Faux wZT4w Blog - D1 Polar Jacket Charcoal Fleece 4 Ny Reebok 'Active Boys Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Reebok Boys 4 Charcoal 'Active Polar Fleece Hooded Jacket

Kategori

Bælte Thicken Kvinder Winter Coat Solid Single Outwears R840 Kjole Style Buckles xFaqOw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Banan Military Republic Jacket Nwt 00 Frakke 248 Button Down dHzxxqEaw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Charcoal Ny 'Active Fleece Reebok Boys Polar 4 Jacket Hooded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke 12 og Seasalt Grøn Åndbar Størrelse Raincoat Vandtæt Damebræt awfgqPgRx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket davidson Xl 97456 Nwt Black 18vw Bomber Størrelse Women's Harley UITn6FF
Khaki Trim Tykt Varm Fur Hooded Jakke Parka Rød Faux Frakke Polstret Foret Vinter Kvinder nqYBHOq
4 Reebok Polar Ny 'Active Charcoal Hooded Fleece Jacket Boys

Polar Jacket Reebok 'Active Charcoal Fleece Hooded Boys 4 Ny xH4vq4Tgwt