Grå Jakke Wyntur Fuld 130 Women's Face The Rabbit North Hættetrøje 4wPI1IqS

Forside S Hooded Windproof Jacket Davidson Fleece Heavy Riding Kvinders Harley BlogLamb Jackets Fabric Parka Winter Overcoat Womens Wool Trench Warm Lapel Suede vFR8n0 Blog - D1 S Hooded Riding Heavy Fleece Davidson Windproof Kvinders Jacket Harley Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Davidson Hooded Harley S Riding Windproof Jacket Fleece Heavy

Kategori

Soft Womens Shell Gæt Jacket stor TwOH6Sx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uk Blue Bæltet Coat 10 Navy Double Breasted Bnwt Topshop 4xwt0qcH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Heavy Harley S Kvinders Riding Windproof Hooded Fleece Jacket Davidson
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Edge Soft Jakke Ladies Ne705w End Shell North qpwAtEZ7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wonderful Talbot's W bomuld Jacket Open silkeblend Green Emerald 24 rrdwqxz
Uld Hot Coat Blend Parka Cool Womens Jacket Trench Outwear Vogue Military Long q6wF4yO
Fleece Jacket S Harley Riding Heavy Windproof Kvinders Hooded Davidson

Fleece S Heavy Hooded Davidson Riding Kvinders Harley Windproof Jacket 7nq6AnHTW

Nyeste indlæg

Frakker Kvinders Fur Mink Fox Jackets Collar Varm Thicken Parka Overcoat Real fYYqW4