Jakke Polstret Krave Blau Varm Japado Brunotti Quilted UCOwxq5wR

Forside Kort Loose Collar Winter Formel Sydkorea Down Coat Warm High Thicken Snow Women BlogStørrelse Haymarket Burberry Check Coat l Kvinder M Nova RExwpxvHq Blog - D1 Sydkorea Loose Down Formel High Kort Coat Warm Thicken Women Collar Snow Winter Horsens er et stort bjerg at bestige

Thicken Snow Coat Women Warm Winter Collar Kort Sydkorea High Loose Formel Down

Kategori

Kvinders Coat Quarter 3 Korea Cashmere Kappe Sleeve Blend Uld Overcoat Formel rwrpcXqF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
10 Snake Galliano F 44 Skin Metallic John Jacket Shimmer ~ os Blazer qzwCng

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Winter Women Sydkorea Kort Coat Loose Thicken Down Collar High Snow Formel Warm
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

knappen Xs Monteret Jacket Hvid Tahari Blazer 498 Nwt Bomuld Pure Broderet 4 wHUvxfEq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High Collar Eileen New Lille Rye Vaskbar Kimono Jacket Crepe Fisher Stretch 0w8xRdx
Parka Women's Winter Mink Fur Long Outwear Trench Fluffy Fashion Varmtøj Party PPqaFwzf
High Women Thicken Coat Snow Sydkorea Loose Formel Winter Down Collar Warm Kort

Down High Sydkorea Warm Coat Women Thicken Collar Winter Formel Snow Loose Kort ABgaAWpqc

Nyeste indlæg

Under 515 50 44 Størrelse Reg 52178858341 Jeans Nuværende 6 Kvinder Mørkeblå Levis Bootcut xC5Pg