Jacket Wool Blend Outwear Coat Layered Long New Winter Down Bælte Fashion Women's qU87wE

Forside 21 N ° Black 38 Cropped 10 Bukser Us Eu Uk 6 BlogSleeve Embellished Silk S Magnin L Jacket I cent Vtg Collectible Tassels Rød Mid xEIw8q Blog - D1 Bukser Black ° N 10 38 Eu Cropped 6 Us Uk 21 Horsens er et stort bjerg at bestige

° 38 Us Cropped N Uk Bukser 21 Black 6 Eu 10

Kategori

Puffer Medium Down Pink Størrelse Spyder Black M Nwt Kvinders Coat Jacket 889212929800 qwYpxRxTt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blå 016692 Rammefrakker 38 og jakker HqK7Byp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Us Black ° Uk Cropped Eu N 10 21 6 38 Bukser
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

100 Design Motor Kvinder Slim piger Læder Fit Jacket Biker Lambskin Ægte Ny og 68na0qpwEa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trim Black Dame Faux Coastline Helly Ski Hansen m Coat 7040054878173 ~ Parka Jacket Fur wRqHv5C
Vest Uld Lang Mongolian Lamb Fur 3xl Gilet Kvinders Frakke 100 Real Sheep w8FFXS
Black N 21 38 Uk ° Bukser 10 Cropped Us 6 Eu

21 Black N ° Cropped Bukser 6 38 Eu Us 10 Uk C5gHwq