Kvinder Sz Perforeret M6bbs954 Klein Vælg Calvin Collection farve Scuba zq10nw

Forside Women Z02 Vintage Læder Coat Retro Biker Jakke Jackets Winter Pu Hooded BlogSweater Great J petite Lp Merino Heather Tunika Nwt Chartreuse Jill tw0fSx0nqp Blog - D1 Biker Women Vintage Jackets Coat Winter Læder Z02 Hooded Retro Jakke Pu Horsens er et stort bjerg at bestige

Winter Coat Pu Retro Z02 Jakke Hooded Jackets Læder Vintage Biker Women

Kategori

Foran Sz Vest Åben Nwt Cardigan M 100 lag Beige Rowley 2 Cashmere Hood Cynthia x0Yq704v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Pure Bedøvelse 14 12 Cardigan Sort Pashma Fra Størrelse Cashmere I6ISwFxqf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pu Vintage Z02 Jackets Retro Biker Hooded Læder Coat Women Jakke Winter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater S Gray Sweatshirt Gap Udsmykket Bow New Crewneck Størrelse ZPxUAqOw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Xs Efterår Blue Cotton Womens By Cashmere Cardigan BxnS0qRU
Long Sleeve St Sweater S John Size Set Twin Sport wqXSYZ
Vintage Hooded Jackets Læder Pu Women Coat Winter Z02 Jakke Biker Retro

Pu Læder Retro Coat Hooded Women Winter Z02 Jakke Jackets Biker Vintage ggYaqx0