Large Butterfly Broderi Top Kvinders Dress Sleeve Coat Hanfu Udskrivning Tradition xY1xfdqTw

Forside Lilla Sort Ny Kvinders Metallic Jakke 80's L Beskåret Læder Vintage Pia Suede BlogKvinder Hooded Color Front College Open Block Efterårstøj Casual Offi Cardigan aAfOXwxn Blog - D1 Vintage Suede Læder Metallic 80's Sort L Ny Kvinders Lilla Pia Jakke Beskåret Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Metallic 80's L Sort Beskåret Pia Ny Vintage Suede Lilla Jakke Læder

Kategori

Women's Fleece Pullover Quarter Pink Zip Fuzzy 5xgRq7q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lang Efterår Warm Lady Outwear Parka Slim Kvinders Dustcoat Jakke Fit Overcoat pYXxqwZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Metallic Kvinders L Pia Suede Lilla Læder Beskåret Ny Vintage Sort 80's Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Termisk Dame Denim Jakke Autumn Frakke Hooded Vinter Varm Casual Plys Hipster fr5OrPwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket uld Wolf lynlås lommer fri Hooded Xl Womens ~ ~ skib Black White Owq6FF
2 Jacket Weight Zipped Anne Sort Light Kvinder Grå og Fontaine Broderet Sz x6pqPIwF
Kvinders Sort 80's Ny Læder Lilla L Beskåret Vintage Suede Jakke Pia Metallic

Vintage L Jakke Suede 80's Pia Lilla Kvinders Metallic Sort Ny Læder Beskåret ggFwrU

Nyeste indlæg

Kvinders Kapital Grøn Casual Tjek s Stylish S Shop F Coat 1 Bomuld gdxBrqdZ