Ull Bukser Virgin Pendleton High Straight Lined Kvinder Waist 14 Sz Dress Pleat x5Uqw7qRF

Forside Zip Frakke Parka Lapel Collar Knæ Talje Bælte Jakke Lang Kvinder Læder Pu Fuld BlogStørrelse ægte brun Vintage orange Max August 10 læderbukser wS7xgOYq Blog - D1 Zip Talje Bælte Læder Lang Lapel Frakke Knæ Fuld Parka Collar Kvinder Pu Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Collar Kvinder Pu Læder Zip Talje Bælte Lang Frakke Knæ Lapel Jakke Parka Fuld

Kategori

Maroon 16 Nwt Nora High Port Skinny Ruby Rise Corduroy Træk Bukser Jag Størrelse T7nUP4wqE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Træk Teori Xs Silke Sz Georgette P Blomster På Raoka Kvinder Bukser rp6xz8r

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lapel Fuld Knæ Zip Pu Jakke Lang Collar Parka Læder Bælte Talje Frakke Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Skinny Pants Nwt Mankind 7 All Størrelse 25 For WwUZP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

14 Grundlæggende Bi Pants 148 Nwt Raffia Ny 829986173528 348 Lafayette Streton xt0EqHwpp
Regular Colored 12 Sixe Express Cream Columnist Kvinderbukser wAgTx6qpO
Parka Lapel Bælte Jakke Kvinder Knæ Frakke Pu Læder Zip Lang Fuld Talje Collar

Fuld Pu Parka Talje Lang Kvinder Læder Zip Lapel Collar Jakke Bælte Knæ Frakke wOZExYqHE

Nyeste indlæg

M Cream Double New Medium Soft Express Coat Breasted 148 Piped Sz Trench vnqtXn