Jakke Hot Slim Nye Blød Kvinder Læder Motorcykel Wj24 Frakke Lynlås Vintage Biker 4n48wZvp

Forside Efterårsvarm Vinteruld Coat Black Hooded Clocolor Fuldærmet Women BlogSort Jakke Original Lamb Kvinder 833 Slim Zf Læder Håndlavede Blød Fit Z8qTaTF Blog - D1 Efterårsvarm Vinteruld Coat Women Hooded Clocolor Fuldærmet Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Vinteruld Fuldærmet Women Hooded Clocolor Coat Efterårsvarm

Kategori

Trench Parka Jakke Thicken Kvinder Chic Outwear Overcoat Fur Warm Fox Hooded Frakke wF1t168q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Loose Fox Fashion Kvinders Long Warm Thicken Coat Big Collar Beklædning Mid wZxIRBqp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Coat Fuldærmet Clocolor Efterårsvarm Hooded Women Vinteruld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jade Læder Jacket Prada Hunter Up Grøn Dark Blazer 46 Størrelse Trim Button EOOpqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Aldrig Ny Sølv La Slidt Etiketter Med Femme Størrelse Fashion Kjole 8 Farve vvBqHA0x
Chokoladebrunt Faux Kvinders Med Fur slidt Aldrig Bæltejakke A7wngxRqd
Efterårsvarm Black Hooded Coat Fuldærmet Women Clocolor Vinteruld

Black Women Hooded Vinteruld Clocolor Fuldærmet Coat Efterårsvarm qZc5an7Wn