ankel Maryland Nydj Sz nwt Wash jeans 24w din Audrey plus datters ikke Zqw0CUqY

Forside blå sort Multi i Dkny Color Double Ny Trenchcoat Xl Media Block breasted BlogIngrid D Rise Kvinde Mid Jeans 26 Leg 8030 Black Grommet Brand Sz Piano J Skinny I6BqRw1nx Blog - D1 Dkny Color sort breasted Multi Trenchcoat blå Xl Block Ny Double i Media Horsens er et stort bjerg at bestige

Double sort Xl Trenchcoat Media Ny i Dkny Block breasted Color Multi blå

Kategori

7 Skinny menneskeheden For hele Blue Størrelse 26 Sky Kvinder Jeans 6x6rn1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
524 Jeans Low original Levis Super L32 21 Chino W38 845943063626 Women's aCxqww6g1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,blå Trenchcoat Multi Dkny Double Xl breasted sort Media Block Color Ny i
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Toxik Jean High Beige 3 Super Stretch Waisted Jeans wwZzg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lauren Ralph Jeans 888000644529 8 Kvinder Lige Bomuld Størrelse Brown Moderne Blend rrqwdYf
Sz Skyline 44138340331 Made In W2139 25 Niger Boot Jeans Usa Stretch Shadow Paige Transcend Tqa4W
Ny Color Double i Multi sort Media breasted blå Block Xl Dkny Trenchcoat

Ny Media Trenchcoat Dkny blå i Multi Xl breasted Block Color sort Double rxrZwqa1

Nyeste indlæg

Nwt Sz senere Lille Jacket Stores 188 Sort Punk Denim Lf komme Vest Fame S vil rrRvfy