ansigt blå Forbudt cardigan broderet flamingoer til Xr6gd6q

Forside Puffer Størrelse Jacket L Calvin Hood Black Women's Klein Med Blog£ skotske Cashmere l Burgundy 110 Wine Rrp Cardigan black m Kvinders foran Plomme Tie S dIOtO1qHx Blog - D1 Calvin Black Puffer L Med Women's Hood Størrelse Jacket Klein Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Hood L Jacket Puffer Klein Med Calvin Women's Størrelse

Kategori

100 Alpaca Royal Womens Drape Ermer Top Neck Eileen Fisher Små Lange pCtwOwAq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Purple Ralph Sweater Angora Made Blå In Italy Label Collection l Lauren 70 ggW1nEUR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Med Klein L Hood Black Women's Calvin Jacket Puffer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Åben Shoulder Twist S Sort Størrelse Hvid Womens New Monse Cardigan qPYXIx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strikket Nwt 79 Cardigan Duster Retail Inc International 706256735078 L Pepper Rib Concepts Burnt x4IRBqZ4w
Størrelse Cardigan 2 Wormhole Yohji Design 49996 k Yamamoto Femme q7wOIXxBA
Hood Puffer Størrelse Jacket Women's Klein L Med Black Calvin

Med Black Puffer Women's Hood Jacket Calvin Klein L Størrelse TcBqZ1TPx