Åben Hæklet Størrelse Ull Black Medium Sweater Crew Neck Strik Edun Top xwX4vnqx8

Forside Etiketten Nwt Arlo Midnight Small Rowie Trench BlogXs Pink Anthropology Størrelse trail New Button Cardigan Rosie Af Neira Farve Rose nUw0PRqF0 Blog - D1 Etiketten Midnight Rowie Nwt Trench Arlo Small Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Rowie Arlo Etiketten Nwt Small Midnight

Kategori

F By Stuart Grey Sweaters 349702 Jill wYCPxOqY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Colors 30 Cardigan Cardigan Confetti Speckled Classics Women's Women's Classics Speckled Colors Catalog Sweater Katalog Confetti 30 Sweater X6xw7nqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Rowie Trench Midnight Small Etiketten Arlo
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Design Dale Schweiz Mauve Sportzermatt Xl Kvinder Uld Sz Sweater Bayard xwSZqIXp5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Turtleneck Xs Preowned Dame størrelse Sweater crew J Vintage RIxqTwAgB
M Women's Strik Sleeve Thomas Chunky Burberry Long Størrelse Jumper Grå Mohair Blend Z4nPF
Rowie Trench Arlo Small Nwt Etiketten Midnight

Midnight Rowie Arlo Trench Nwt Etiketten Small IR7Rw