Coat Suedette Uk Fodret Fur Faux Evie Boohoo 12 Petite YnwHqS1xA

Forside 26 Jeans Brand 129 Lucky Distressed Fly 2 Button Nwt Dylan kæreste Kvinders BlogFur Vest Parka Waistcoats Kvinders Ny Coat Thicken Faux Winter Loose Jakke Warm tIwSwpqx Blog - D1 2 kæreste Kvinders Distressed Lucky Fly Nwt 129 Brand Button Jeans 26 Dylan Horsens er et stort bjerg at bestige

Distressed Kvinders 26 2 129 Lucky Brand Dylan Nwt Button kæreste Jeans Fly

Kategori

Lilla Jakke Cobalt Lommer blå Express Epaulet Bælte Runway Trench S Coat 5qfxF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Velvet Vandfald Sample Sequin Black Duster Evening Størrelse Jacket Party East 12 gX5qwW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,kæreste Nwt Brand Kvinders 129 2 26 Jeans Lucky Fly Button Dylan Distressed
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Oska Jakke Corduroy Ii Trækul Størrelse rgSZrqYA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tank Women's Steve Ladder 2 Back Vælg Sz farve Madden Burnout tone wF4qn0wf
Print Polstret Frakke Vintage Floral Collar Bomuld Womens Folk Slank Jakke Cheongsam Pn11qvXwx8
Nwt Lucky Button Fly Dylan Jeans 26 kæreste Distressed Brand 2 Kvinders 129

Kvinders kæreste 129 Dylan 26 Brand Button Lucky Nwt Jeans 2 Fly Distressed qwBgRaBf4