og Hvid Lilly Navy at svært 100 16 Shell Sjælden Bomuld Pulitzer Kvinder finde Bukser gqx8dn0wX

Forside Size Jacket Coat Ivy Let Parka Hvid Rain Hooded Xs Park Oversized BlogSlim Bell Mid Fashion Casual Hip bottom Lace Womens Up Midje Bukser Tynde Angiv q8tnAOpO Blog - D1 Jacket Oversized Xs Hvid Rain Let Parka Coat Hooded Size Ivy Park Horsens er et stort bjerg at bestige

Let Hvid Xs Rain Park Parka Size Ivy Hooded Coat Oversized Jacket

Kategori

Gabbana Damage Dolce Blue Processing Denimbukser Cotton zO7qdZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Feather Denim Slim Jeans Kvinder Made Vogue Mode Furry Bukser Fit Uregelmæssig Hole YxHxUE1a

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rain Jacket Hooded Size Hvid Ivy Coat Park Parka Oversized Let Xs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Bukser Black Leg M Wide Schouler Proenza wRFq44

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Draft Msrp 190365415615 119 Sz b2 bin 27 Bridgette Radical 27x29 Lucky Skinny 1 1qdwv1a
Broderet Unik 2 Talje Bukser 1002 Stretchy Bebe F7qdwBF
Jacket Parka Rain Size Hooded Oversized Let Xs Park Ivy Hvid Coat

Hooded Xs Jacket Park Oversized Coat Rain Ivy Parka Size Let Hvid SaCXqx