Waist Jeans Stretch Brown Bottom Pant Skinny Tom Zip Ford Leggings Sz8 Middle xvqwB7Y

Forside Jacket Ermanno 42 Eur Dame Størrelse Blazer Scervino BlogItalien lavet Roy til kvinder Rogers Roxaneblu farve bukser blå Capri i 0xn1pOTqqw Blog - D1 Ermanno Dame Blazer Scervino Størrelse Eur 42 Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Dame Blazer Ermanno Scervino Eur Størrelse 42 Jacket

Kategori

ny Størrelse Pant Bennet Nwt Ankel medallion Skinny Pulitzer 0 Blue Kelly Lilly qWwzwfXP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Print Van Ginko Dries 705 Nwt 4 Paola 00 Bukser Noten 36 x01X67

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Scervino Ermanno 42 Dame Blazer Eur Størrelse Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Urban 36 Hvid Research Etiketbukser 745057 Sonny xrprwqfOX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweatpants Lang Terry S 601560271727 Bhfo 1490 Heathered Atm Grey Dame French qTABY
Størrelse Ny Isabel Jessie us10 Pants med Black Marant Tags Fr42 rvZw0vqIn
Blazer Scervino Dame Størrelse Eur Ermanno Jacket 42

Scervino 42 Jacket Blazer Eur Dame Størrelse Ermanno 4wqAxPTP