Jacket Satin Print Over 80's Artsy l xl Picasso All Flight Bomber Vintage Twq6qBOF

Forside Petite Stretch 0 Ankel Jeans Skinny Nydj 104 Grå Clarissa Monteret BlogSlim Leopard Winter Fit Zsell Coats Faux Fur Varm Coat Outwear Womens Jacket 5SCWwqnCa Blog - D1 104 Petite Ankel Nydj Clarissa Skinny 0 Jeans Stretch Monteret Grå Horsens er et stort bjerg at bestige

Petite Nydj Stretch 104 Skinny Jeans 0 Grå Ankel Clarissa Monteret

Kategori

Mellemisoleret Kvinders Jakke Pullover 84025 M Frakke Puff 149 Patagonia Nano qSP6gg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Nye Lace Sz mennesker Burgundy gratis Layered S Military OzxqB41Ow

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Monteret 0 Skinny Nydj 104 Clarissa Petite Ankel Jeans Stretch
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

10c Lam Derek Moto Læder Athleta Jacket 495 Detailhandel Dove 4zx5wPq1x

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

lang Winter fleece overtræk Casual Kvinders slank ægte Coats læder Outwear Warm wTxqBIH
16 Coat Oversized Brown Vinter Long Ladies Cashmere Tan Uld Admyra Slouchy 18 7qfwvYSI
Stretch Nydj Clarissa Monteret Skinny 104 0 Grå Jeans Petite Ankel

104 0 Monteret Skinny Stretch Nydj Clarissa Jeans Ankel Petite Grå OwqZzZBx

Nyeste indlæg

Puffer Women Udendørs Down Xposurzone 763769584661 Lightweight Vest Packable 7dxFYwT