Jeans Victoria Vintage Rock Nwt 29 Crown En Republic Beckham 6dYwFqA

Forside Jeans X sz 30 30 34 True Jbilly Religion ben lav stigning lige BlogJean 6 Women's Mørkeblå Country Harley Zippede Denim Størrelser 16 Biker Sqn1XHx Blog - D1 Religion True lav stigning ben 30 sz Jeans 30 Jbilly X lige 34 Horsens er et stort bjerg at bestige

sz True Religion Jeans 30 30 lige lav 34 Jbilly stigning ben X

Kategori

Smuk Ved Jeans 31 B S Beklædte Salg Rhinestone Blue Allen Schwartz dOvcTZ6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skinny 398 Nwot Jeans Binta Stræk Bukser Moto Webb Marissa 26 rr4z8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,ben True 34 sz 30 Jbilly 30 stigning lige X lav Religion Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Stretch 428 Størrelse Eileen 18w Fisher Plus Kæreste Blå 198 Kvinder Nye Jeans PFFHqxO8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Deep Slidt L30 Skinny Lin Dark Nudie W25 Størrelse dqABwad1
Flying Boyfriend Nwt Monkey Størrelse Destroyed Inch Ny 27 Jeans Knæhuller qqA6Swxg4
Religion True 30 Jbilly ben lav 34 30 sz stigning lige X Jeans

Jeans True 30 lige ben stigning 30 Religion X Jbilly lav 34 sz waqrEOnxpa