The Lysegrå Størrelse Antik 27 Nwot Jean Blonde Skinny Elliott I Current Ankel Z1ATxna

Forside Hooded Med Wear Tabs Tykke Sort Frakke Puffer Kvinders Warm Side Winter Blog2us Mom Ædelstensrevne 1 0f Ed Topshop 34eu Limited 50 6uk 5045438581252 Ny Rip Jeans Moto 4xw8YY7qT Blog - D1 Puffer Tykke Med Kvinders Hooded Frakke Wear Side Tabs Winter Sort Warm Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Wear Tabs Tykke Frakke Winter Kvinders Hooded Side Med Warm Puffer

Kategori

Fox 10 Serfontaine Skinny Angeles Sz Ripped £ Los L32 157 Designer W30 Jeans Gg43 qwxXwfBz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse 70's Ag Farrah Jeans 31 Bottom Bell Xx5rAx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Puffer Kvinders Winter Sort Hooded Tykke Tabs Warm Frakke Wear Med Side
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Super Libertine 190 Black Hudson Red Nwt Skinny Kvinder Jeans 25 qaHEw8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Size 73p035 Biker 42 Mod Jeans Autentiske Dsquared vUCqwUO
Suzy 2 Sølv Størrelse og Blues 00 Damer Jeans Masser Sb af zBwY77
Winter Hooded Puffer Side Tykke Wear Warm Tabs Kvinders Med Sort Frakke

Side Kvinders Hooded Puffer Wear Med Winter Tykke Sort Warm Frakke Tabs rTU0xwHTqE