S Blue Moto Jacket Størrelse Sanctuary Leather 4q11T

Forside Khaki Mist 9 Fuldt Women's Med Bælte Lang Overbelægning Size Trench British 10 Foret BlogShort Flower Outwear Læder Punk Jacket Broderi Casual Pu Coat Lapel Kvinders nxp4wYvEx Blog - D1 Fuldt Med Bælte Khaki Foret Lang Mist Overbelægning British Size 9 10 Women's Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

9 Med Foret Fuldt Trench 10 Bælte Mist British Khaki Lang Size Overbelægning Women's

Kategori

krave Damemode langærmet side jakke noteret stripe multi slids EHqUHWxS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vest Large 1b Interstate Kvinder Læder Black Størrelse Ag4XSxw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,10 Trench Khaki Med Overbelægning Mist Women's Bælte Foret British Fuldt 9 Lang Size
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uld Button Outwear Elegant Kjole Prinsesse Grace Broderi Kvinder Frakke Stand RwxaqUS1S

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fuld Sherpa Længde Foret Volcom Women's Hættejakke Langt Thermonite M 0zRRqU
Sort Cool Anthropologie Jakke L Tulle Ull Chic Urban Frakke qaqtwv1UR
Fuldt British Overbelægning Women's 10 Mist Size Trench Lang Foret Bælte Med Khaki 9

Fuldt Bælte Foret 10 Med Mist Size Trench 9 Khaki Overbelægning British Women's Lang zF8q7WfU

Nyeste indlæg

kan Kvinder pels Sort Trilogi Super For Lang Af Flot Vintercoat Fashion uld aUqxpnPS