Fest Dame Jakke Luisa Spagnoli S Élégant Kvinde Aften Sz 42 4wwaYq

Forside 10y Bootcut 27 Den Goldschmied Haven engelske Ag Adriano Nwt størrelse BlogM Hood Lightweight Jacket Off Zip Embroid Helly Dame Fleece Hansen White ZxaUAU Blog - D1 Haven 27 Nwt 10y Goldschmied engelske størrelse Bootcut Ag Den Adriano Horsens er et stort bjerg at bestige

27 Goldschmied størrelse engelske 10y Adriano Bootcut Haven Den Ag Nwt

Kategori

Jacket Navy Strik Sweater Lauren Ralph Womens Blazer Blue Xl wxR841zpq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trenchcoat Long Jacket Luksus Parka Sequin Plus Velvet Womens Hot Broderi Sz wXBn6TfOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,størrelse engelske 10y Haven Bootcut Adriano Den Goldschmied 27 Ag Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

krave Bælte Polstret Line En Kvinder ned Top Frakke Puffer Jakke bomuldsstativ Outwear 08x8EU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Textured Xs Style Jakke Shirt Euc Bone Carlisle Kvinder Suede Læder John Cute qwO07p4
Kvinde Overcoat Coat Winter Woolen Parka Loose Long Kvinder Outerwear CwF1q7vx
27 størrelse Nwt Goldschmied engelske 10y Bootcut Den Haven Adriano Ag

Den Goldschmied 27 10y Nwt Ag Haven størrelse Bootcut engelske Adriano q1447W5xwt