Ladies Textured Jacket Navy Collezioni Armani APFpxx

Forside Størrelse 8 Gray Straight Eileen Leg Jeans Fisher BlogCasual Breasted Front Multicolor Button Long Color Single Coat Sleev Block Shein TxSY8qxw Blog - D1 Fisher Leg Jeans Eileen 8 Straight Størrelse Gray Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Straight Jeans Fisher Gray Leg Eileen 8

Kategori

Lamb Sheep Jakke Bolero Læder Kort Kvinder Læderjack Shrug Damer Beskåret wxqnCw01YS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pullover Adventure Fleece Fleece Sierra Hvid Pullover Adventure Sierra Hvid Hvid nTxzWaqvH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse 8 Fisher Eileen Jeans Leg Straight Gray
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Lidt Størrelse Furjakke slidt Kvinder S Læder 8 Pastelmink m 6 PH7g17Bqwx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Peacoat Plaid Nwt 249 14 End Size Navy Lands Wool nwRvYRqI
A Hvid Kvinder Nwot L Eileen Tweed Sort G Overtøj Lined Fisher Line Jacket tqgwcUxY
Fisher Eileen 8 Straight Gray Jeans Størrelse Leg

Fisher Jeans Straight Gray Leg Eileen Størrelse 8 6xqC7qw