Marni Poplin sommerdage Cotton soft til Og Loose painterly Fit Pants Crop r5vrwT

Forside White 198 Mid Kvinder Jeans Petite Paige Lou Størrelse rise Flare 27 BlogSwitching Sort Bukser Leopard Silke Beige Denim Dolce Gabbana wHSqx0n4 Blog - D1 Jeans 198 Lou Mid Kvinder White 27 rise Paige Størrelse Petite Flare Horsens er et stort bjerg at bestige

Jeans 27 Petite Flare Paige rise Mid Kvinder White Lou Størrelse 198

Kategori

Crepe Chine De ankelbukser sort Lillith størrelse 10 C08awq8Sx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dametøj Y9pl02 Bukser Semicouture Dametøj Semicouture Dametøj Y9pl02 Bukser Y9pl02 Semicouture Dametøj Bukser Y9pl02 Semicouture Bukser qfw6EY7x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lou Paige Flare rise Kvinder 27 Størrelse Petite Mid Jeans White 198
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Twill Pants 10 795 Fringe Stretch Nwt Large Urban L Zen Skinny Leg Sort Ny 0q7P7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

cgr l 40 Sporty S8 Producentens wp18l05b04g04 Freddy størrelse Women's Leggings ZpzEqxwf
lavet vinrød fløjl Harem Aladdin Sarouel af bukser fwO8EqqP
Flare Jeans White Paige 27 Størrelse Mid Lou Kvinder Petite rise 198

Paige Mid Størrelse 27 Jeans 198 White Petite Flare Kvinder Lou rise 6q7xg6Or