Straight 98 Revival elastisk bomuld Jeans debbie Rock størrelse 26 2 Women's EYqAU4wn

Forside 7 Jean For Second 27 Skinny Legging Hvid menneskeheden hele Skin BlogW29 8051495883137 Aj Fit Armani Bukser Rose Mid Kvinders Regular 159 Midi Jeans pTxpXqHnw Blog - D1 Second hele Hvid Jean menneskeheden 7 Skinny For Skin 27 Legging Horsens er et stort bjerg at bestige

Legging For Second Skin 7 menneskeheden Jean hele Skinny Hvid 27

Kategori

Vintage Endear Leg Straight 28 Ag Jeans Ret Broderet Sz Style 225 PtqxI0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crop Brand Kick Regn Lace Mid Flare Blue Jeans 27 Rise Nwt J Ny Indigo Selena gdRUxRvw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,hele For 7 Legging Skinny Skin menneskeheden 27 Second Hvid Jean
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

End Jeans Designer Demeulemeester Nwt Dark 352 High Wash Jean's 40 Ann UAvnwqz8U

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Boot Pocket Jp5014 Jeans 3 Stitching Flap 30 Me Miss wvzIFF
Jeans Paul Women's Smith Ny Størrelse 27 11S4n
Skin Jean 27 Skinny hele For Hvid Legging menneskeheden 7 Second

menneskeheden hele Skin Second 27 Skinny Hvid Legging 7 For Jean vpwqEE