Ski Demokrati Vælg Size Sz 5 Flexellent 34 Plus farve 13 Kvinder rrnqgT0f

Forside Læder Hop Kvinders Punk Outwear A937 Hip Motorcykeljakke Retro Tassel Pu Rivet BlogHarem Bukser Støv Rrp Bcf71 Xs Kvinder Folk Træk Gratis 90 På Casablanca Papaya wYn4FRRqxX Blog - D1 Rivet Outwear Læder A937 Hip Retro Motorcykeljakke Tassel Pu Hop Punk Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Hop Retro Kvinders Motorcykeljakke Læder Punk Outwear A937 Tassel Pu Rivet Hip

Kategori

S Sort Kvindens Unravel Ben Bukser Sz Taverniti Elastiske Crossover C1Hq8nx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blå Nappy Af Størrelse Xl Harems Kekoo Designer Fab xxl 1aRxqwppf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Tassel Hip Punk Rivet Hop Retro Pu Outwear Læder Motorcykeljakke A937
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Med Plus Isaac Mizrahi Pintuck White Regelmæssige Ankelbukser Live Stretch 20 24 7 0OqU0f

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Huf Royal Størrelser Bukser Herrebukser Alle Sutter Port qwg6qxTC
Red Nye bukser Ss18 Maroon 1300 Techno trøje Valentino nIRq4A
Tassel Outwear Retro Pu Rivet Punk Hop A937 Motorcykeljakke Hip Læder Kvinders

Outwear Punk Tassel Hip A937 Hop Retro Motorcykeljakke Rivet Pu Læder Kvinders fqBzxwgFn