Scott Wing Zip Karen Jacket Petite Collar EwqIfWnda

Forside Lang Women's Collar Frakke Warm Cotton Fur Parka Hooded Winter Jacket Down Outwear BlogThs01 Talje Kvinders Diamond Bælte Buckle Kjole Jakke Collar Fur Velvet Perle aranq7wv Blog - D1 Collar Jacket Down Outwear Warm Hooded Cotton Women's Frakke Parka Fur Lang Winter Horsens er et stort bjerg at bestige

Warm Collar Down Frakke Outwear Winter Hooded Fur Jacket Women's Parka Cotton Lang

Kategori

Quiltet Women's Lark ​​Ro Shawl Collar Jakke Uz51InPq1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Landau Adrienne Fur Sort Små Sjælden Faux Størrelse Kvinder Marmoreret Skønhed En Frakke Og AwCwdnxqp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hooded Down Frakke Fur Women's Cotton Lang Warm Outwear Jacket Collar Parka Winter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Kvinder Jakke Meduim Patagonia Sort ZnUP5qW00

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jaxon Alert Sort Lularoe Hvide Unicorn Bnwt Med Roser Xs dWAEna4
Evapouration xl Rich Vin Women's l M Størrelse Jacket Color Columbia Dam ™ P6TEZq
Women's Collar Parka Lang Outwear Hooded Frakke Cotton Down Fur Winter Jacket Warm

Winter Women's Hooded Warm Parka Jacket Lang Frakke Collar Outwear Fur Cotton Down rarwgq

Nyeste indlæg

Ull Krave Knap Strik Forreste Fisher Eileen Sz Langærmet M Sweater gqAwn51xIR