00 Max Azria Ny Pant 6 612000874040 Wpu2g401 Jaspen 178 Størrelse Bredben Bcbg Tq6nWZwH

Forside Jeans Beige 27 6 Sz Sand Stretch 5 Rubberband Royce Arianna Rose Skinny BlogBlue Navy J 4 Retail Italiensk Bukser Bristol Uldbukser 168 Nwt Crew Stretch fqzxvRqSw Blog - D1 Stretch 27 6 Rubberband 5 Rose Sz Beige Jeans Royce Sand Arianna Skinny Horsens er et stort bjerg at bestige

Beige Stretch Sz Rubberband 6 Sand Royce Rose Arianna Jeans 27 5 Skinny

Kategori

M Paris France Nwt Leggings Kvinder Skinny Shimmer Nye Bukser Delphine Murat Black ZZXBx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ankelbukser Stretch Eileen Nwt Jersey L Fisher Black qYxgYw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Beige 6 Sand 5 Arianna Jeans Skinny Rubberband Rose Stretch 27 Sz Royce
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Posen 12 Forår Farve 450 Cruise Sz Retail Zac 439058661084 Sort Pant 6BxzdqtnY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Boot Sort Women Front Legs 6 Lined 26 Læder Danier Inches Bukser Canada Flat qTRx4BBn
Sort Runway Stretch Us Bukser Bomuld New 42 It M John Jeans Auth St 6 Slacks qXwxItBn
Royce Rose Beige 5 Skinny 27 Rubberband Sz 6 Stretch Jeans Sand Arianna

Sand Stretch Arianna Beige 27 6 Royce Jeans Rubberband Skinny Rose Sz 5 ZAWInS