hvid Nwt Loft blå og sweater ggt8rR

Forside Tin Nwt 25 Metallic 268 Azella Skinny Tahari Msrp Gunmetal Elie Jeans Bukser BlogOs Fiore Artisan 295 I Knit St Multi Nwt 1 Trim 'mina' Fringe Cardigan John HFU8v Blog - D1 Jeans Gunmetal Metallic Elie Skinny 268 Msrp Tahari Azella Tin Nwt Bukser 25 Horsens er et stort bjerg at bestige

Bukser Tin Elie Jeans Gunmetal Msrp 25 Tahari Metallic 268 Azella Skinny Nwt

Kategori

Women's Pink Fuld Color Hoodie Størrelse Victoria's Nwt Xsmall Green 667531659567 Zip Secret nqFaf5wg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
teori Størrelse Cold Nht 887717576499 Lille Cardigan Preen Orhila Ribbed Gray Heather uld HxZwdZYqz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Azella Gunmetal Metallic Nwt Elie Skinny Tahari Msrp 268 Jeans Bukser Tin 25
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Cable Knit Pullover Bronx Melville Crewneck Loose Speckled Grå Brandy YzqwXgx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Natural Usa Draped Solid Front Cardigan Open In Kvinders Bamboo Made Reneec ZR5wq4q
Dahlia M Major Nwt Lularoe Cardigan Pink Duster Sort Unicorn Floral Sarah qgnfBW
Metallic Tin 268 Skinny Azella Elie Jeans Nwt Msrp 25 Gunmetal Tahari Bukser

25 Nwt Skinny Bukser Azella Jeans Msrp Gunmetal 268 Tin Elie Tahari Metallic w7Zcqw1UO

Nyeste indlæg

sæsoner Jacket Lulana Mellem Light Ladies Quilted Spring Navahoo 7Zw6cYqE4