Jeans Premier Royal Lauren Ralph Skinny Kvinder 8 Wash Bright RqRwIO

Forside Joey Destroyed Størrelse 26 True Flap Pocket Flare Jeans Distressed Religion BlogJeans 190738088200 Deep Mid brooke Skinny Blue pocket 5 Nwt rise Leg Veronica Beard 31 q5X7wzz Blog - D1 Pocket Flap Flare Joey 26 Destroyed Distressed True Jeans Religion Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Pocket Joey True Destroyed Flap Distressed Flare Jeans Størrelse Religion 26

Kategori

4 Størrelse 395 Pants St Crepe Emma Marocain John Beige Beskåret 7czg8vH0gq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
gratis Bikers Club Chaps nyt 150 Størrelse msrp Xxxs Skib Womens Exclusive qTw8g

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Distressed Religion Joey True 26 Jeans Flare Størrelse Pocket Flap Destroyed
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

40 bukser Størrelse Classic Prada Mellem lynlås Sort 2 Lukning RwBP0q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bred Ben Form Plus Sz Nwt Bomuld Pant 14 Med Bukser Xs Ts Breeze Tilpas Sommer qx1wP7Z1B
Strømpebukser Runway Biker Bukser Læder Shiny Pvc Patent Bukser Zip Faux Vinyl Zara HPTqx1Rn
Religion Størrelse Joey Jeans Flap Distressed Pocket True Flare 26 Destroyed

Distressed True Jeans Religion Flap Flare Pocket Størrelse 26 Destroyed Joey W876wzUdW