Jen Jeans Revival Crop Fra ~ Rock Capri Buckle 30 størrelse Wn7PPwY4Aq

Forside Vask Kvinder Jeans Uskadet Ltb Nila Lonia BlogReligion Størrelse True Billy Stitch Flet Lige Womens Super Black 26 T Tykk Z7dnOR6q7 Blog - D1 Uskadet Jeans Ltb Lonia Kvinder Vask Nila Horsens er et stort bjerg at bestige

Vask Uskadet Lonia Ltb Nila Jeans Kvinder

Kategori

Tall Top Denim Med Matchende Chic Iman 12t Black Global Størrelse Slim Pant xqPagBO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flare of Jeans 28 Citizens Crop Sz Humanity Fleetwood Premium Vintage Pnw7g

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ltb Uskadet Nila Vask Jeans Kvinder Lonia
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Isla Jeans Fit Blue Slim Platinum Jeggings Chicos q7WzBwHt1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lee Sz farve Vælg Lige Jean SZ Leg Plus Kvinners rH8aqw0xvr
Ankel Denim Wash Paige Verdugo Jeans 28 Dark Kvinder Skinny pUwIS
Kvinder Vask Uskadet Jeans Nila Ltb Lonia

Vask Uskadet Ltb Lonia Kvinder Jeans Nila xUfn7wav