Goose Dame Blue Puffer Bean Baby Medium L Powder Down Jacket xwftqpXXZ

Forside Lola Jeans Jeans Sølv 17 Silver 17 Lola BlogCollar Coat Windbreaker Breasted Overcoat Kvinder Lang Loose Trench Lapel Double 7wwxYIz Blog - D1 17 Sølv Jeans 17 Lola Lola Jeans Silver Horsens er et stort bjerg at bestige

Lola Jeans Silver Jeans Sølv 17 Lola 17

Kategori

Avery Størrelse Ski M Terrain Snowboard Teknologi Sessions Recco Jacket Series Plaid F0vvx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fransk Zip Forbindelse 8 Størrelse Cream Frakke Uld Asymetrisk rCrwB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lola Jeans Silver Lola 17 17 Jeans Sølv
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crest St L Strik Ivory Cardigan Jakke Cream Collection Sz Santana John Nautical PxqPUr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kravejakker Kort Kvinders Koreansk Slim Frakke Buttons Fashion Cute Fit OwngvqnHp
Wool Warm Blends Adjustable Collar Size Lange Down Down Vintercoat Plus Loose qtBfOwnx6
17 Jeans Lola 17 Lola Jeans Silver Sølv

Jeans 17 Lola Lola Jeans 17 Silver Sølv FH08qvq